Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Ledige stillinger i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Her kan du se aktuelle stillingsopslag i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

Jurist med flair for it til informationssikkerhed på beskæftigelsesområdet

Vil du arbejde med informationssikkerhed? Har du interesse for spændingsfeltet mellem it og jura, og trives du med at få ansvar fra dag 1? Så har vi en spændende stilling i kontoret for Digitalisering og Support.  
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksom-heder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.  
 
Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrund-lag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.  
 
Du kan læse mere om os på www.star.dk.  
 
Vær med til at sikre, at styrelsen i front inden for informationssikkerhed  
Du bliver en del af kontoret for Digitalisering og Support, hvor vi har ansvaret for it-udvikling og it-drift samt løser traditionelle embedsmandsopgaver, herunder sager til departementet og beskæftigelsesministeren. Vi bidrager til at understøtte reformudspil og indsatser digitalt på beskæftigelsesområdet. Herudover har kontoret ansvaret for styrelsens it-sikkerhed samt implementeringen af databeskyttelsesforordningen. Mange af opgaverne løses i samarbejde med andre kontorer i Beskæftigelsesministeriet samt andre ministerier og organisationer.  
 
Som vores nye kollega skal du indgå i kontorets stabs-team. Teamet har bl.a. ansvar for styrelsens it-koordinering, samarbejdet med Statens It, minister- og departementsbestillinger, kontorets egen it-sikkerhed, og persondata samt koordineringen af hele styrelsens arbejde med it-sikkerhed og databeskyttelsesforordningen.  
 
Dine konkrete opgaver vil bl.a. omfatte at:  
 • sikre, at it-sikkerheden er i top på de it-løsninger, der understøtter beskæftigelsesindsatsen  
 • drive og koordinere it-sikkerhedsimplementeringen i styrelsen, samt implementere ISO-standarden  
 • skabe overblik over kontrakter samt kontraktstyring og kontraktændringer af mindre kontraker og aftaler  
 • behandle anmodninger om aktindsigt  
 • udarbejde og ajourføre alle tilslutningsaftaler med alle landets kommuner og a-kasser  
 • gennemføre mindre udbud samt rådgive vedr. indkøb af konsulentydelser.  
Tilsammen sikrer dette, at kontoret – og hele styrelsen – står på sikker juridisk grund i vores arbejde med informationer, følsomme oplysninger og i forhold til vores aftaler og forpligtelser med leverandører og sam-arbejdspartnere.  
 
Bliv vores nye kollega  
Vi forestiller os, at du:  
 • er cand.jur. eller cand.merc.jur.  
 • er nyuddannet eller har et par års erfaring med informationssikkerhed og kontrakter  
 • trives med at få et stort ansvar med at drive og koordinere it-sikkerhedsimplementeringen i STAR  
 • kan rumme, at dine arbejdsopgaver både har juridisk og til dels it-teknisk indhold, samtidig med at du løser traditionelle embedsmandsopgaver, herunder sagsfremstilling til departementet og beskæftigelses-ministeren  
 • har gode formidlingsevner, mundtligt men især skriftligt, da du skal kunne skrive til både beskæftigel-sesministeren, it-leverandører og interessenter på beskæftigelsesområdet  
 • kan arbejde selvstændigt, er struktureret og grundig samt har gåpåmod til at udfordre ”vi-plejer”.
Vi finder løsninger sammen  
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  
 
Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. marts 2019.
 
Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.  
 
Dit daglige arbejdssted er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Njalsgade 72A, 2300 København S.  
 
Der vil indgå en faglig opgave i ansættelsesforløbet.  
 
Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Teamchef Camilla Springborg på tlf.nr. 7221 7545.  
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.  
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag 6. januar 2019.  
 
Vi forventer at afholde samtaler i uge 3.
Send ansøgning
Sidst opdateret: 20-09-2018