Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Udbredelse af indsatser på beskæftigelsesområdet ved hjælp af landsdækkende kampagner

I landsdækkende kampagner afprøves en indsats på beskæftigelsesområdet i stort set alle jobcentre. Målet er udbredelse af indsatsen.

Flere skal med

Formålet med projekt 'Flere skal med' er at understøtte, at flest mulige borgere i puljens målgruppe opnår hel eller delvis fodfæste på arbejdsmarkedet i form af ordinære timer.

Flere skal med

Med eller uden handicap. Danmark har brug for dygtige mennesker

Virksomheder, ansatte på jobcentre og personer med handicap skal inspireres til sammen at få flere personer med handicap i arbejde gennem initiativet ”Med eller uden handicap. Danmark har brug for dygtige mennesker”.

Med eller uden handicap. Danmark har brug for dygtige mennesker

Skift spor

Det skal ikke gøre ondt at gå på arbejde. Oplever en medarbejder fysiske eller psykiske gener ved at gå på arbejde, kan medarbejderen sammen med arbejdspladsen søge om støtte til at skifte spor til et arbejdsliv uden smerter.

Skift Spor

Trainee-indsats

I 2012 blev der i forbindelse med finansloven afsat 20 mio. kr. fordelt over 2012 og 2013 til at etablere såkaldte trainee-forløb for ledige dimittender under FTF- og AC-området.

Trainee-indsats – landsdækkende kampagne

Brug for alle

Formålet med indsatsen er at bringe kontanthjælpsmodtagere nærmere uddannelse eller arbejde gennem en tværfaglig afklaring.

Brug for alle – landsdækkende kampagne

Ny chance til alle

Målgruppen var kontant- og starthjælpsmodtagere, som havde været passive i mindst et år.

Ny chance til alle – landsdækkende kampagne

Sidst opdateret: 15-09-2021
} }, false);