Spring til hovedindhold

Statistikbanken Jobindsats.dk

På Jobindsats.dk kan du finde tal om arbejdsmarkedet, personer uden for arbejdsmarkedet og indsatser, der kan få disse personer i job. Du kan bruge Jobindsats til at få et hurtigt overblik over data eller dykke dybere ned i tallene.

Beskæftigelsesministeriet samler centrale tal om arbejdsmarkedet og beskæftigelsesindsatsen i statistikbanken Jobindsats. På Jobindsats.dk kan du fx se data på de enkelte ydelsesområder eller følge udviklingen på arbejdsmarkedet.

Tallene kan du enten finde i Jobindsats’ databank eller rapportbank.

I Databanken kan du finde mere end 200 målinger. Her kan du fx finde data for de mange forskellige grupper af ydelsesmodtagere – både lokalt, regionalt og i hele landet. For alle ydelser er det muligt at få en lang række informationer: Hvor mange modtager ydelsen? Hvor længe har de modtaget ydelsen? Hvor mange penge er der udbetalt? Hvor store er bevægelserne ind og ud af ydelserne? Hvor mange kommer i job? Hvilken indsats modtager de fra jobcentrene eller a-kasserne? Og meget mere. Du kan også finde målinger om arbejdsmarkedet såsom antal beskæftigede, ledige, opslåede stillinger, udenlandsk arbejdskraft og meget mere. I databanken har du mulighed for at dykke dybere ned i tallene og fx se en udvikling over tid. Dataserierne starter typisk i 2004, og der kommer nye data til hver måned. Hvis du vil automatisere dine udtræk fra databanken, kan du bruge vores API-løsning.

I rapportbanken kan du finde data med fokus på bestemte områder og aktuelle emner. Det kan fx være rapporter, der følger op på reformer og lovgivning på beskæftigelsesområdet eller rapporter, der følger udviklingen på arbejdsmarkedet.

I rapportbanken kan du få et hurtigt overblik over centrale tal og finde svar på centrale spørgsmål. Her er udvalgte data præsenteret i grafer og figurer. Og alle rapporter i rapportbanken er interaktive, så du kan gå på opdagelse i data og tilpasse tal og figurer ved at klikke på de forskellige figurer og grafer.

På Jobindsats.dk kan du også læse analyser, historier og nyheder om de seneste tal på beskæftigelsesområdet.

Statistikbanken Jobindsats.dk

Sidst opdateret: 01-07-2024