Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Student til webkommunikation

Vil du arbejde med webkommunikation, og synes du, at det kunne være spændende at formidle til professionelle? Har du styr på det danske sprog, og er du god til kommunikere på fejlfrit dansk? Er du desuden teknisk anlagt og hurtig at lære forskellige web-systemer? Så er du måske den nye student til ledelsessekretariatet i Styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering.  

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked 

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.  

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere.

Du kan læse mere om os på www.star.dk.  

Student til webkommunikation  

Du bliver en del af Ledelsessekretariatet, som består af i alt 13 medarbejdere, herunder en anden studentermedhjælper, der betjener direktionen og varetager koordinerende funktioner i forhold til hele styrelsen. Kontoret er ansvarligt for styrelsens strategi- og organisationsudvikling, betjening af direktion og chefgruppe, aktindsigt og det internationale område. Kontoret varetager desuden arbejdet med kommunikation, presse, sociale medier og hjemmeside. I Ledelsessekretariatet er vores hverdag travl, men også hyggelig. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på at have det sjovt sammen, og på at vores studentermedhjælpere oplever sig som en del af fællesskabet.

Du vil bl.a. skulle arbejde med:  

 • kvalitetssikring af webtekster, der skal lægges på star.dk
 • redigering og indholdsudvikling på star.dk
 • rettelser af døde links på star.dk
 • brugeradministration af diverse web-relaterede systemer i styrelsen
 • redaktionsarbejde på styrelsens Intranet
 • vedligeholdelse af diverse manualer vedr. webkommunikation
 • webtilgængeliggøre dokumenter, der lægges på star.dk
 • undervisning i CMS/dokumenttilgængeliggørelse for nye webredaktører

Bliv vores nye kollega  

Vi forestiller os, at du  

 • er i gang med en relevant uddannelse fx på ITU eller lignende.
 • har gode formidlingsevner, kan skrive og korrekturlæse dansk med korrekt kommasætning. Styrelsen anvender de grammatiske kommaregler.
 • er teknisk anlagt, besidder gode IT-kompetencer og er dygtig til at sætte dig ind i nye systemer.
 • har flair for tal og er stærk i Microsoft Excel.
 • arbejder selvstændigt, struktureret og overholder deadlines.
 • er omhyggelig og kvalitetsbevist.
 • har gode samarbejdsevner og er serviceminded.

Derudover er det selvfølgelig en fordel, hvis du:

 • har erfaringer med at redigere hjemmesider og anvende CMS. Styrelsen anvender Umbraco for websitet og Sharepoint for Intranettet.
 • har kendskab til bl.a GDPR, webtilgængelighed, søgeordsoptimering, HTML.
 • har erfaringer med eller kendskab til grafisk/video produktion.
 • synes, at beskæftigelses- og arbejdsmarkedspolitik lyder spændende.

Vi finder løsninger sammen  

Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne, og vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  

Løn- og ansættelsesvilkår  

Stillingen er en studenterstilling med gennemsnitlig 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter 1. februar 2022 eller snarest muligt derefter.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.  

Dit daglige arbejdssted er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Vermundsgade 38, 2100 København Ø​

Spørgsmål og ansøgning  

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Laura Olsen på 42714278 eller Shoji Igi på tlf.nr. 7221 7602.  

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5024.  

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag d. 20. februar 2022.

Send ansøgning
Sidst opdateret: 24-09-2020