Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Student med interesse for beskæftigelsespolitik og tilsyn med beskæftigelsesindsatsen

Vil du være med til at sikre, at borgerne får de ydelser og den beskæftigelsesindsats, som de har krav på? Kunne du tænke dig at arbejde i krydsfeltet mellem stærke interesser, politiske intentioner og høj faglighed? Så har vi en spændende og udviklende studenterstilling i Tilsyn og Kontrol til dig.   

 

Vi arbejder for et bæredygtigt arbejdsmarked 

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.  

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.  

Du kan læse mere om os på www.star.dk​

 

Vær med til at drive tilsynet med a-kasserne og kommunerne 

I Tilsyn og Kontrol arbejder vi med tilsyn med a-kasser, kommuner og Udbetaling Danmark, som alle administrerer og udbetaler sociale ydelser. Det er et felt, der har stor politisk opmærksomhed. Vi udvikler og effektiviserer tilsynsindsatsen på beskæftigelsesområdet, og vi tilrettelægger en lang række særlige tilsynsindsatser. 

Du vil blive tilknyttet vores a-kasseteam, hvor vi bl.a. driver et ambitiøst digitaliseret tilsyn med a-kassernes udbetaling af dagpenge - en opgave, som du vil komme til at arbejde med. Du skal også være med til at tilrettelægge og behandle anmeldelser om mulig snyd med ydelser fra andre myndigheder, politiet og private. Du vil have en bred kontaktflade bl.a. til a-kasserne og andre samarbejdsparter. Du får desuden godt kendskab til reglerne i beskæftigelseslovgivningen, forvaltningsloven og offentlighedsloven.

Herudover kan du, afhængig af din profil, være med til at: 

 • udarbejde ledelsesinformation 
 • behandle og anonymisere aktindsigtssager 
 • udarbejde mødemateriale og mødereferater.
   

Bliv vores nye kollega    

Vi forestiller os, at du:

 • Er studerende på en samfundsvidenskabelig uddannelse, f.eks. jura, statskundskab eller økonomi.
 • Er analytisk, har en god forståelse for tal og kan overskue større mængder data. 
 • Er grundig og kan arbejde selvstændigt og effektivt. 
 • Er initiativrig, ansvarsbevidst og ikke mister overblikket i en travl hverdag. 
 • Er god til at samarbejde.
 • Har gode formidlingsevner, både i skrift og tale. 

Hos os får du: 

 • 20 gode kollegaer, som vægter faglighed og sparring højt.
 • Spændende og udviklende opgaver. 
 • Mulighed for at prøve kræfter med arbejdet i en politisk styret organisation.

Hos os skal det være sjovt at gå på arbejde.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår  

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 om ugen. Vi vil gerne have, at du starter den 1. september 2022 eller hurtigst muligt herefter.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.
 

Spørgsmål og ansøgning 

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte teamleder Birgitte Kjelgaard Andersen på tlf.nr. 72217705.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Maiken Bastholm i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 21470742.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest 16. august 2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 33/2022.

 
 

Send ansøgning
Sidst opdateret: 24-09-2020