Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Ledige stillinger i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Her kan du se aktuelle stillingsopslag i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

Talstærk student til økonomiopgaver

Vil du arbejde i en statslig styrelse med økonomistyring og kontrolopgaver af store drifts- og tilskudsbevillinger på beskæftigelsesområdet? Har du stærke Excel-kundskaber, og kan du lide at analysere data for at skabe øget kvalitet i måden, vi arbejder på? Så har vi en spændende studenterstilling i STARs kontor for Økonomi.

Bliv en del af et fagligt stærkt økonomikontor 

Du vil i samarbejde med kontorets to andre studenter komme til at løse opgaver på tværs af kontorets fem teams med hovedvægten på opgaver i relation til økonomistyring af styrelsens tilskudsforvaltning og interne finansielle kontroller af styrelsens økonomiprocesser.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:  

 • bidrag til analyser af data i Excel
 • medvirke i den løbende økonomiovervågning og regnskabsopfølgning på tilskudsområdet  
 • medvirke i designet af styrelsens kontrolmiljø samt udførslen af interne finansielle kontroller
 • bidrag til udvikling af metoder til mere præcis budgettering og bedre styring af styrelsens puljer
 • medvirke i analysearbejde og udviklingsopgaver især på tilskudsområdet
 • indgå i en række ad hoc opgaver i kontoret

Om kontoret

I Økonomi har vi ansvaret for det samlede budget og regnskab for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Derudover administrerer vi - i samarbejde med styrelsens øvrige kontorer - tilskudsbevillinger og statsrefusion til kommuner m.fl. for et større milliardbeløb. 

Økonomi har en nøglerolle i udarbejdelse af ledelsesinformation og beslutningsoplæg til styrelsens direktion til brug for strategiske prioriteringer af styrelsens samlede økonomi. Kontoret har desuden ansvaret for den løbende udvikling af styrelsens interne finansielle kontrolmiljø.

Vi er ca. 30 medarbejdere i kontoret, som er organiseret i fem delvist overlappende teams, og vi samarbejder på kryds og tværs. Vi har en uformel tone, hvor der altid er plads til at hjælpe hinanden. 

Når øjnene skal have en pause fra regnearkene, skruer vi op for musikken til fælles kontormotion en gang dagligt. Vi prioriterer også tid til fælles morgenmad om fredagen og andre sociale arrangementer. 

Din profil

Du er i gang med en relevant videregående uddannelse, f.eks. stud.polit., stud.oecon. stud.scient.pol., stud.scient.soc. eller lignende. 

Vi forestiller os desuden, at du:

 • har en solid talforståelse og er en erfaren bruger af Excel
 • er god til at samarbejde og kan lide at indgå i forskellige samarbejder 
 • er initiativrig og ansvarsbevidst
 • er omhyggelig og kvalitetsbevidst i løsning af dine opgaver og sætter en ære i, at dine produkter er grundigt gennemarbejdede
 • har godt humør og som en naturlig ting engagerer dig i dine kolleger og det sociale liv på din arbejdsplads 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi tager højde for, at du skal passe dit studie og i eksamensperioder, hvor studiet kræver mere af din tid, er der mulighed for fleksibilitet.  

Vi vil gerne have, at du starter den 1. august 2023.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er indskrevet ved en højere læreanstalt og er aktivt studerende. 

Dit daglige arbejdssted vil være Vermundsgade 38, 2100 København Ø.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte teamchef Line Søndervang Christensen på tlf. 7221 7810.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag d. 5. juni 2023.

Vi forventer at holde samtaler d. 9. og d. 12. juni 2023.

Vi ser frem til at læse din ansøgning.
 

Send ansøgning
Sidst opdateret: 19-04-2023