Spring til hovedindhold
Spring over venstremenu

Privatlivspolitik på sociale medier

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering benytter sig af LinkedIn - her kan du læse vores retningslinjer for brugen af platformen.

LinkedIn

Vi arkiverer ikke spørgsmål eller kommentarer på LinkedIn. Hvis du kommenterer eller stiller spørgsmål, skal du vide, at vi ikke gemmer din henvendelse og vores eventuelle svar. Vi sagsbehandler således ikke på LinkedIn og betragter kommentarer som meningstilkendegivelser fremfor henvendelser.

Henvendelser, der ønskes besvaret, skal rettes til Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering via kontaktoplysningerne på hjemmesiden og vil blive behandlet som øvrige henvendelser, der journaliseres.

Vi følger andre profiler på LinkedIn for at holde os orienteret. De profiler, vi følger, er ikke udtryk for enighed eller sympati med de holdninger, der kommer til udtryk på de relevante profiler.

Vores profil LinkedIn monitoreres og redigeres inden for normal kontortid.

Sådan behandler vi persondata

Du kan læse mere om, hvordan vi behandler persondata her:

Vores privatlivspolitik

Cookies på sociale medier

På vores hjemmeside linker vi videre til vores profil på LinkedIn giver dig muligheden for selv at dele indholdet fra din profil. Når du klikker på et link til LinkedIn, kan der blive sat cookies og dermed udvekslet data mellem dig og det sociale medie, som det sociale medie vil kunne henføre til din profil.

Hvordan det sociale medie behandler dine personoplysninger, ligger uden for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og det sociale medie.

Sidst opdateret: 23-08-2023