Spring til hovedindhold
Spring over venstremenu

Ny vicedirektør til Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

21-06-2022

Trine Elmelund Christensen bliver ny vicedirektør i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings nye vicedirektør Trine Elmelund Christensen kommer med mange års erfaring fra centraladministrationen, hvor hun har været kontorchef i både Finansministeriet og Børne- og Undervisningsministeriet. I Børne og Undervisningsministeriet har Trine haft ansvar for implementering, analyse og økonomiområdet, ligesom hun også har været kontorchef for grundskoleområdet. I Finansministeriet har Trine været kontorchef i Velfærdspolitisk Center og senest også for kontoret for Organisation og Jura. Trine har derudover også erfaring fra Københavns Kommune.

Direktør Jens Erik Zebis siger:

”Med Trine får vi en vicedirektør med bred erfaring fra centraladministrationen og det velfærdspolitiske område. Trine har stærke kompetencer inden for alle dele af de politiske processer fra udvikling til implementering og digitalisering. Det passer perfekt til de opgaver, vi står overfor i STAR. Og så er Trine tilmed en dygtig leder. Jeg er meget glad for at kunne byde velkommen til Trine i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings direktion.”

Trine glæder sig til at tage fat på de nye udfordringer:

”Jeg ser meget frem til at starte som vicedirektør i STAR, som er kendt for sin stærke faglighed, samfundsvigtige opgaver og brede kontaktflade ud mod kommunerne. En effektfuld arbejdsmarkedspolitik er et højaktuelt politikområde, som jeg glæder mig meget til at dykke ned i sammen med styrelsens dygtige medarbejdere og chefer. Det er for mig stærkt motiverende og meningsfyldt at arbejde for, at flest mulige kommer i job på et bæredygtigt arbejdsmarked. En opgave, der forudsætter et tæt og tillidsfuldt samarbejde med kommuner og samarbejdsparter for at lykkes.”

Trine har i tidligere jobs arbejdet med implementering og velfærdspolitik i både stat og kommuner. Hun fortæller:

”Jeg glæder mig til at trække på mine erfaringer og samtidig lære en masse nyt i og af STAR. Jeg ser meget frem til samarbejdet med Jens og Morten i direktionen og med alle de dygtige medarbejdere i STAR og samarbejdspartnere rundt i landet. Når vi bringer vores forskellige fagligheder i spil, skaber vi de mest relevante løsninger og bedste resultater til gavn for borgere, virksomheder og samfundsøkonomien.”

Trine tiltræder sin nye stilling den 4. august 2022.