Spring til hovedindhold
Spring over venstremenu

Nyhedsbrev juni 2015

24-06-2015

I denne udgave af SJH's nyhedsbrev finder du bl.a. et link til SJH's årsberetning for 2014. I beretningen kan du læse om beskæftigelsessituationen for personer med funktionsnedsættelser og om brugen af de kompenserende ordninger og meget andet.

SJH’s beretning 2014 er nu offentliggjort

Hvert år ved denne tid præsenterer SJH sin årlige beretning. Dette år er ingen undtagelse.

I beretningen for 2014 får du bl.a. et rids over beskæftigelsessituationen for personer med en funktionsnedsættelse og en status over anvendelsen af de kompenserende ordninger. Derudover kan du læse om det samfundsøkonomiske potentiale ved en øgning af beskæftigelsen for personer med en funktionsnedsættelse, og du kan få information om de aktiviteter, som SJH var engageret i gennem året.

Læs beretningen.
 

Vejledning om løntilskud på bmhandicap

Vejledningen om løntilskud fra januar 2015 er nu at finde på vores hjemmeside.

I vejledningen kan du hente grundig information om regler og håndtering af løntilskudsansættelse, herunder om ”Isbryderordningen”: Job med løntilskud for nyuddannede med en funktionsnedsættelse. Målgruppen §2 stk. 8.

Du kan finde vejledningen her.


Ny udgave på vej af pjecen ”Funktionsnedsættelse – ingen hindring for job”

I løbet af sommeren forventer vi at kunne udsende en ny udgave af pjecen ”Funktionsnedsættelse – ingen hindring for job” til jobcentrene.

I pjecen beskrives de forskellige kompenserende ordninger: Personlig assistance, fortrinsadgang, hjælpemidler/arbejdspladsindretning, isbryderordningen og mentorordningen.

Hvis jobcenteret ønsker flere eksemplarer af pjecen, kan Specialfunktionen Job og Handicap kontaktes på mail: sjh@star.dk.