Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Forenklet kommunikation om underretninger: Webinar den 22. november

15-11-2023

Den 22. november 2023 kl. 10:00-11:30 afholder STAR webinar om en ny kommunikationsmodel og sagsbehandlerguide, som skal lette og forbedre kommunikationen mellem jobcenter og a-kasse i forbindelse med negative underretningspligtige hændelser.

Til webinaret får kommuner og a-kasser en introduktion til den nye kommunikationsmodel, som forenkler it-understøttelsen af den digitale kommunikation mellem jobcentre og a-kasser i forbindelse med negative underretningspligtige hændelser.

Modellen er udarbejdet med bidrag fra Danske A-kasser, Kommunernes Landsforening, kommuner og a-kasser og indeholder bl.a. bedre mulighed for dialog omkring konkrete hændelser.

Til webinaret introduceres også en ny sagsbehandlerguide. Guiden skal skabe klarhed over jobcenterets og a-kassens roller og handlemuligheder i forbindelse med underretninger.

Den nye kommunikationsmodel tages i brug 2. december 2023 i forbindelse med STARs it-release 2023-4.

Til webinaret har alle kommuner og a-kasser mulighed for at stille spørgsmål i chatten, som STAR samler op på løbende under webinaret.

Webinaret afholdes i samarbejde med Kommunernes Landsforening og Danske A-kasser.

Alle kommuner og a-kasser har mulighed for at tilmelde to medarbejdere til webinaret. Grundet teknisk tilmeldebegrænsning kan det anbefales, at medarbejdere i de respektive afdelinger sidder sammen og ser webinaret på storskærm. 

Tilmelding til webinar