Spring til hovedindhold
Spring over venstremenu

Effekter af kurser med vejledning og særligt tilrettelagt opkvalificering af ledige

02-12-2013

Udarbejdet af KORA

Rapporten sammenfatter eksisterende viden omkring effekten af brugen af aktive tilbud over for ledige kategoriseret som vejledning og opkvalificering med eksklusion af ordinære eller erhvervsfaglige kurser. Vejledning og opkvalificering er en af tre indsatser specificeret i lov om aktiv beskæftigelsespolitik, hvor de to andre er aktivering i job med løntilskud eller virksomhedspraktik.

Der fokuseres i denne rapport på typen af vejledning og opkvalificering, der ikke er indbefattet under ordinær uddannelse, men dermed på tre andre typer af tilbud: kortvarig vejledning og afklaring, særligt tilrettelagte projekter og særligt tilrettelagte uddannelsesforløb.

Effekter af kurser med vejledning og særligt tilrettelagt opkvalificering af ledige (pdf) (nyt vindue)

Sidst opdateret: 22-05-2023