Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Ny pjece om fast track til sygemeldte

29-09-2016

Udarbejdet i samarbejde med KL, LO og DA


Pjecen målrettet sygemeldte (pdf) (nyt vindue)

Pjecen målrettet arbejdsgivere (pdf) (nyt vindue)

 

Sygefravær.dk

Offentlige arbejdspladser, der vil have hjælp til at nedbringe deres sygefravær, har også mulighed for at få hjælp fra Beskæftigelsesministeriets rejsehold. Rejseholdet tilbyder et skræddersyet forløb, målrettet arbejdspladsens udfordringer. Det koster ikke noget, og der er mulighed for at søge efter et først-til-mølle princip. Arbejdspladser har samtidig adgang til konkrete handlingspakker med nogle af de bedste redskaber til at forebygge og håndtere sygefravær samt til at hjælpe sygemeldte godt tilbage til jobbet. Der er adgang til rejsehold og handlingspakker på sygefravær.dk.

sygefravaer.dk (nyt vindue).

Sidst opdateret: 25-08-2022