Spring til hovedindhold
Spring over venstremenu

Evaluering af Min Plan med uddannelsespålæg

27-03-2018

Udarbejdet af DISCUS, Alexandra Instituttet og SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd

Når unge under 30 år søger uddannelseshjælp, får den unge et uddannelsespålæg. Uddannelsespålægget er digitaliseret i Min Plan med uddannelsespålæg.

DISCUS, Alexandra Instituttet og SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd har gennemført en evaluering af Min Plan med uddannelsespålæg. Samlet set konkluderer rapporten, at Min Plan med uddannelsespålæg ikke er fuldt ud implementeret på uddannelsesinstitutioner og i jobcentre. Rapporten konkluderer også, at de jobcentermedarbejdere, der anvender Min Plan med uddannelsespålæg, mener, at redskabet har potentiale til at understøtte uddannelsespålægget.

Evaluering af Min Plan med uddannelsespålæg:

Evaluering af Min Plan med uddannelsespålæg (pdf)(nyt vindue)

Sidst opdateret: 27-03-2018