Spring til hovedindhold
Spring over venstremenu

Effektevaluering af Projekt IBBIS I

08-06-2022

Udarbejdet af CORE for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Copenhagen Research Center for Mental Health (CORE) har udarbejdet en effektevaluering af Projekt IBBIS I (Integreret Beskæftigelses- og Behandlings Indsats for Sygedagpengemodtagere med stress, angst og depression).

Projekt IBBIS I (2015-2019) er et forsøg med en integreret behandlings- og beskæftigelsesindsats, der har til formål at undersøge, om sygedagpengemodtagere med angst, depression og stressrelaterede tilstande, der modtager indsatsen, kommer hurtigere og bedre tilbage til arbejde.  Forskningsprojektet er initieret af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og Region Hovedstadens Psykiatri.

Evalueringen viser, at borgere var mere tilfredse med forsøgsindsatsen, men at effekten af indsatsen ikke var større end for den almindelige indsats.  

Resultater fra effektevaluering af Projekt IBBIS I (pdf) (nyt vindue)

Sidst opdateret: 12-07-2023