Spring til hovedindhold
Spring over venstremenu

Vejledninger til jobannoncer

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering publicerer forskellige former for vejledninger til de forskellige brugere, der skal betjene værktøjerne. Nedenfor findes en oversigt med links til vejledninger til jobannoncer.

Guide(s) til virksomheder og sagsbehandler

I forbindelse med oprettelse af jobannoncer til Jobnet, findes der en række dokumenter med vejledninger og guides til hvordan de forskellige brugere skal betjene værktøjerne.

Alle jobannoncer bliver gennemgået af virksomhedssupporten før de bliver annonceret på Jobnet. Virksomhedssupporten tjekker om annoncen lever op til reglerne for kvalitetssikring af annoncer på Jobnet.

Kvalitetssikringsdokument (pdf)

Orientering om, hvordan jobcentrene skal forholde sig under konflikt - SKR nr. 9477 af 22/06/2021

Vejledninger

Der er oprettet en række vejledninger, der beskriver de enkelte muligheder i Jobnet for Arbejdsgivere - herunder hvordan virksomheder opretter jobannoncer.

Vejledninger til Jobnet for Arbejdsgivere

Yderligere findes der på Jobnets supportmodul en guide, der gennemgår oprettelse af jobannonce i Jobnet for Arbejdsgivere trin for trin.

Opret og rediger jobannonce på Jobnet for Arbejdsgivere

Releasenoter

I forbindelse med release og patch udarbejder Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering udførlige beskrivelser af den seneste udvikling af it-værktøjerne samt deres tilsigtede og lovpligtige anvendelse.

Releasenoter indeholder ligeledes beskrivelser af fejlrettelser.

Releasenoter
Sidst opdateret: 02-07-2024