Spring til hovedindhold
Spring over venstremenu

Misvisende tekst i Min plan-pdf på uddannelsesplan på trin 1 - 3

Senest opdateret 09-10-2024

Sagsnr.: S2408-1476

I Min plan-pdf af uddannelsesplaner på trin 1 - 3 er informationen til de enkelte trin ikke korrekt. I pdf'en fremgår det fejlagtigt, at borgeren kan kommunikere med jobcentret om uddannelsesplanen via Jobnet:

Trin 1 
Tekst i pdf: "Her kan du se dine forslag til uddannelser, du gerne vil starte på. Du skal du sende ønskerne til din sagsbehandler inden:"

Tekst i planen på Jobnet: "Du skal give dit jobcenter forslag om en eller flere uddannelser, du gerne vil starte på. Det skal du gøre, inden fristen udløber."

Trin 2
Tekst i pdf: "Her kan du se, hvor du gerne vil tage din uddannelse. Du kan gemme dine ønsker undervejs. Du skal sende ønskerne til din sagsbehandler inden:"

Tekst i planen på Jobnet: "Du skal fortælle dit jobcenter, hvor du gerne vil tage din uddannelse. Det skal du gøre, inden fristen udløber."

Trin 3
Tekst i Pdf: Det næste skridt er, at du skal søge ind på den eller de uddannelser, som du og din sagsbehandler er blevet enige om. Det kan du ikke gøre på Jobnet, men du skal registrere det der, når du har gjort det - og inden:

Tekst på planen Jobnet: "Det næste skridt er, at du skal søge ind på den eller de uddannelser, som du og din sagsbehandler er blevet enige om.
Det kan du ikke gøre her på Jobnet."

I pdf'en er der desuden en overskrift 'Sagsbehandlers kommentarer', hvor der bliver vist et komma. Feltet skal fjernes, da det er forældet. Sagsbehandlerens kommentarer bliver vist under 'For at nå dine mål, har vi aftalt'.

Status: Løst i en patch den 08-10-2024.

Fejlmeldt den 29-08-2024