Spring over hovedmenu

Pga. coronavirus (COVID-19) skal hjemmesidens indhold p.t. læses i sammenhæng med de coronarelaterede temaer og nyheder:

Forsiden af star.dk

Spring over venstremenu

Jobnet for Arbejdsgivere

JobAG er en platform til arbejdsgivere til håndtering af jobannoncer, jobordrer og udsøgning af CV'er.

Det nye Jobnet for Arbejdsgivere (JobAG) er til arbejdsgivere, der har brug for at finde ny arbejdskraft. Arbejdsgiveren kan:

 • Oprette jobannoncer
  Arbejdsgiveren kan nemt og gratis oprette jobannoncer, når de mangler en medarbejder, og få overblik over virksomhedens nuværende og tidligere jobopslag.
 • Udsøge CV’er
  Arbejdsgiveren kan søge kandidater i hele landet med præcis de kvalifikationer, virksomheden har brug for blandt ca. 150.000 aktive CV’er. Du kan let og hurtigt kontakte interessante kandidater direkte på mail eller telefon.
 • Oprette en CV-agent
  Arbejdsgiveren kan oprette CV-agenter, der giver besked, når der er nye CV’er, der matcher ønskede søgekriterier – og gemme interessante CV’er i arkivet til senere brug.
 • Jobordremodul
  Hvor en virksomhed placerer en jobordre hos et jobcenter, som dermed hjælper med at finde kvalificerede medarbejdere til både kortere arbejdsopgaver og længerevarende stillinger.

JobAG’s udspring og sammenhænge

JobAG udspringer fra Beskæftigelsesreformens vision om it til at understøtte match og rekruttering.

Guide til Jobnet for Arbejdsgivere (JobAG)

Guide til medarbejdere i jobcentre, der arbejder med jobordrer, rekruttering og virksomhedsservice. I denne guide kan du som medarbejder i jobcenteret finde information om digitale jobordrer og de ændringer, der er sket i marts 2021.

Formålet med guiden er at give information om, hvordan digitale jobordrer kan bruges i jobcenterets virksomhedsservice både internt og mellem kommuner, samt i dialogen med virksomheder om rekruttering.

Du kan i denne guide læse om, hvordan jeres fagsystem og Jobnet for Arbejdsgiver taler sammen, når du som medarbejder opretter en jobordre, når du modtager en jobordre fra en virksomhed eller når du gerne vil dele en jobordre med et andet jobcenter eller rekrutteringsfællesskab. I guidens sidste kapitel kan du som leder læse om, hvordan digitale jobordrer kan bruges som opfølgningsværktøj i virksomhedsserviceindsatsen til at sikre virksomhederne den bedste service.

Guide til JobAG

Sidst opdateret: 24-06-2021