Spring til hovedindhold
Spring over venstremenu

Hvad tilbyder STARs Nationale Job- og Uddannelsesteam?

STARs Nationale Job- og Uddannelsespartnere arbejder ud fra fire principper: Vi er altid klar til dialog, vi indgår aftaler, vi har fokus på mangelområder og vi hjælper, når vi er efterspurgte.

STARs Job- og Uddannelsespartnere har stor viden om arbejdsmarkedet, beskæftigelsessystemet og de mange forskellige muligheder, der er for at opkvalificere ledige og beskæftigede. Samtidig har vi et godt overblik over de indsatser, der skaber værdi for virksomheder, medarbejdere og ledige rundt omkring i landet. Ligesom vi har kendskab til de mange aktører, der opererer i markedet.

  • Vi er altid klar til at bringe vores viden, relationer og kompetencer i spil hos de jobcentre, a-kasser, brancheorganisationer og uddannelsesinstitutioner, der arbejder med at løse mangel-og rekrutteringsudfordringer på arbejdsmarkedet.
  • Vi hjælper også med at gennemføre konkrete indsatser, og sammen med vores samarbejdspartner, indgår vi altid en aftale om indhold, ambitioner og ansvarsområder for den enkelte aktør i samarbejdet.

Vi tilbyder hjælp på tre forskellige måder, hvor du både kan bruge os som rådgiver, sparringspartner eller projektoperatør.

Rådgiver

Rådgiveren er en central kilde til relevant viden om ordninger og økonomiske muligheder. Vi har et solidt kendskab og gode relationer til aktørlandskabet. Vi hjælper derfor med indsigt og overblik, der kan hjælpe dig med at træffe beslutninger og styrke dine forbindelser til relevante partnere.

Sparringspartner

Sparringspartneren er en nysgerrig og engageret partner, der aktivt deler viden og udfordrer processer for at sikre konstant forbedring. Vi bidrager til gensidig udvikling og vækst ved at skabe et miljø, hvor idéer og løsninger kan udvikles i et godt samarbejde med hinanden og på tværs.

Projektoperatør

Projektoperatøren er en effektiv og organiseret operatør, der tydeligt fordeler roller og opgaver, og tager hensyn til de forskellige interessenters behov. Vi sikrer en velstruktureret og veludført samarbejdsproces, der fører til vellykkede resultater og minimalt spild af ressourcer for alle.

Sidst opdateret: 28-06-2024