Spring til hovedindhold
Spring over venstremenu

STARs Nationale Job- og Uddannelsesteam

STARs Nationale Job- og Uddannelsesteam arbejder med at få flest mulige i job. Vi hjælper inden for de områder af arbejdsmarkedet, hvor private og offentlige virksomheder har svært ved at rekruttere medarbejdere, eller har brug for hjælp til opkvalificering af egne medarbejdere.

Hvad tilbyder vi?

Vi har stor viden om arbejdsmarkedet, beskæftigelsessystemet og de mange forskellige muligheder, der er for at opkvalificere ledige og beskæftigede. Samtidig har vi et godt overblik over de mange gode indsatser, der skaber værdi for virksomheder, medarbejdere og ledige rundt omkring i landet.

Hvad tilbyder teamet?

Vi er et nationalt team

Vi er regionalt forankret på STARs kontorer i Aalborg, Odense og Roskilde. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du mangler viden om arbejdsmarkedet, ordninger eller vil have inspiration eller hjælp til rekrutterings- og opkvalificeringsindsatser.

Hvem er STARs nationale team

Casebanken

Vi har samlet et udpluk af indsatser, som beskriver hvordan det nationale job- og uddannelsesteam hjælper og skaber værdi hos vores samarbejdspartnere. 

Casebank

Indsatsområder i 2024

I 2024 kommer vi til at fokusere særligt på to udvalgte indsatsområder, hvor der er mangel på medarbejdere på tværs af landet.

Indsatsområder
Sidst opdateret: 05-07-2024