Spring til hovedindhold
Spring over venstremenu

Find det rette match mellem borger og virksomhed

Du kan som sagsbehandler i jobcentret bruge benchmarkværktøjet i VITAS til at finde det rette match mellem borger og virksomhed og i samarbejdet med virksomheder om virksomhedsrettede forløb for ledige borgere.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har udviklet et benchmarkværktøj i VITAS, der giver virksomheder et overblik over deres sociale ansvar og brugen af virksomhedspraktik, løntilskud og fleksjob. Virksomhederne kan se egne tal samt branche- og landsgennemsnit.

Som sagsbehandler kan du logge på VITAS med din digitale medarbejdersignatur og under virksomhedssupport-funktionen finde benchmarkværktøjet under fanen ’statistik’. Du kan som sagsbehandler bruge værktøjet i den konkrete sagsbehandling af en borger. Værktøjet kan give sagsbehandler og virksomhed et fælles udgangspunkt for samarbejdet om konkrete forløb for ledige borgere.

Du kan som sagsbehandler bruge værktøjet:

  • i dialogen med borgeren om virksomhedsforløb og mulige konkrete arbejdspladser, som borgeren kan kontakte med henblik på at finde det rette match
  • når du skal etablere et samarbejde med en virksomhed eller hjælpe borger og virksomhed med at indgå en konkret aftale om virksomhedsforløbet.

I denne miniguide kan du læse mere om, hvordan du som sagsbehandler kan bruge benchmarkværktøjet til at finde det rette match mellem borger og virksomhed.

Miniguide – Find det rette match (pdf)

Tutorial og film om benchmarkværktøjet

Herunder kan de se en tutorial om, hvordan du som sagsbehandler bruger benchmarkværktøjet, samt en film om, hvordan to forskellige virksomheder bruger værktøjet i deres forretning.

Til sagsbehandlere om værktøjet

 Sådan bruger to virksomheder værktøjet

 

Du kan ikke se denne iframe.Se filmen Tutorial - benchmarkmodel til virksomheder her i stedet

Sidst opdateret: 08-03-2024