Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Budget- og konteringsvejledning

Se ændringer i budget- og konteringsregler og få anden nyttig information om kontering, budgettering og anmeldelse af refusion i kommunerne.

Mentorramme

I 2014-2015 var der en ramme for refusion af kommunernes mentorudgifter (bortset fra mentor til personer i ressourceforløb eller jobafklaringsforløb), og denne ramme blev udmeldt til kommunerne foreløbigt i november og endeligt i december året før 2014 og 2015.

Mentorramme

Funktionsområder

De gældende konteringsregler og orientering om ændringer i budget- og konteringsregler er fordelt under de enkelte funktionsområder.

Funktionsområder – konteringsvejledning

Refusionsændringer

Her ses refusionsændringer.

Refusionsændringer

Integration rådighedsloft

I samarbejde med Udlændinge- og Integrationsministeriet viser Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering fra 2015 opgørelser af antal helårspersoner i tilbud under henholdsvis integrationsprogrammet og introduktionsforløbet. Disse opgørelser vedrører kommunernes foreløbige og endelige restafregning.

Integration rådighedsloft

Opgørelse af rådighedsbeløbet

Den statslige refusionsbevilling til kommunernes driftsudgifter ved aktivering og mentorudgifter er opdelt i to: Rådighedsbeløb for øvrige grupper samt ledighedsrelaterede rådighedsbeløb

Opgørelse af rådighedsbeløbet

Spørgsmål og svar

Styrelsen modtager jævnligt spørgsmål til den digitale budget- og konteringsvejledning, som kan være af generel interesse

Spørgsmål og svar om budget- og konteringsvejledningen

Sidst opdateret: 03-02-2020