Spring til hovedindhold
Spring over venstremenu

Vi er STARs nationale job- og uddannelsesteam

STARs nationale job- og uddannelsesteam er regionalt forankret på STARs kontorer i Aalborg, Odense og Roskilde.

Mai Østergaard Mikkelsen

""

Jeg arbejder særligt med det pædagogiske område og industrien. Jeg har et indgående kendskab til og interesse for forløb målrettet tosprogede medarbejdere og ledige i forskellige brancher.

Lokaliseret i Aalborg
mmi@star.dk T: 72 22 36 13

Anne Emdal Arba

""

Mine primære interesseområder er social- og sundhedsområdet og det pædagogiske område, begge områder udpeget som mangelområde i 2024. Jeg brænder for uddannelse og har et bredt kendskab til uddannelsesordninger og støttemuligheder.

Lokaliseret i Aalborg
aea@star.dk T: 72 22 36 17

Niels Rosenlund Vestergaard

""

Mit fokus er på opkvalificering inden for rengøring samt hotel- og restaurationsbranchen. Jeg har desuden viden om uddannelsesløft og fra ufaglært til faglært.

Lokaliseret i Odense
nrv@star.dk T: 72 22 38 29

Kira Zinck Qvick

""

Jeg har stor interesse i, at skabe relationer og koordinere uddannelsesindsatser målrettet brancheområder med rekrutterings- og opkvalificeringsudfordringer. Primært inden for industri- og transportbranchen.

Lokaliseret i Odense

kiz@star.dk T: 72 22 38 33

Charlotte Vestrup

Jeg hjælper med opkvalificering i 2024s mangelområdet grøn energi", eksempelvis uddannelse til maskinfører eller kabelmontør. Derudover arbejder jeg med opkvalificering til Hotel, restauration og kantineområdet, eksempelvis ernæringsassistenter.

Lokaliseret i Aalborg

chv@star.dk T: 72 22 36 31

Charlotte Yvonne Niemann

""

Jeg hjælper med viden om uddannelsesinitiativer med særligt fokus på Uddannelsesløft og Sporskifteordningen. Jeg har herudover interesse og viden om opkvalificering og uddannelse på Velfærdsområdet.

Lokaliseret i Roskilde

chni@star.dk T: 72 22 34 85

Michael Nielsen

""

I samarbejde med arbejdsmarkedsparter, hjælper jeg virksomheder med rekruttering og opkvalificering af kommende medarbejdere samt opkvalificering af egne medarbejdere. Herudover arbejder jeg med vores Landsdækkende indsatsområde Grøn Energi.

Lokaliseret i Odense

min@star.dk T: 72 22 38 41

Grith Frydendahl Lund

""

Jeg sætter arbejdsmarkedets parter sammen, så vi kan finde fælles løsninger til rekruttering af efterspurgt arbejdskraft og opkvalificering af virksomhedens ansatte til fx mangelområdet grøn energi.

Lokaliseret i Roskilde

grl@star.dk T: 72 22 34 53

Lene Wendelboe Johannsen

""

Mit særlige fokus er på den grønne energi og grøn udvikling. Derudover er jeg optaget af opkvalificeringsforløb og matcharrangementer ud mod hotel og restaurationsbranchen.

Lokaliseret i Roskilde

lew@star.dk T: 72 22 34 83

Kim Knudsen

""

Med fokus på bæredygtighed og den grønne omstilling arbejder jeg for, at sikre virksomheder kompetent arbejdskraft, Derudover er jeg optaget af automation, digitalisering og substitutionsmuligheder.

Lokaliseret I Aalborg

kik@star.dk T: 72 22 36 10

Helle Bøcher

""

Jeg har særligt fokus på at inspirere flere til uddannelser på mangelområdet velfærd. Desuden er jeg meget optaget af arbejdet med substitution og understøtte rekruttering til it og robot branchen.

Lokaliseret i Odense

heb@star.dk T: 72 22 38 54

Jonas Ring Madsen

""

Med særligt fokus på velfærdsområdet hjælper jeg offentlige og private virksomheder med at stå rustet til nuværende og fremtidige rekrutterings- og kompetenceudfordringer.
Derudover er jeg specialist på voksenlærlingeordningen.

Lokaliseret i Roskilde

jrma@star.dk T: 72 22 34 87

Sidst opdateret: 21-05-2024